2GETMASS.to: beoordelingen, meningen van klanten, getuigenissen en koopervaring van steroïden

Gemiddelde score
4.43 van 5 sterren
Gebaseerd op 365-recensies

DOM0585

2GM1576630588
Frankrijk
mrt 2, 2024

levering

Bonjour à toute l’équipe! un grand bravo! vous êtes au TOP!!
Un grand MERCI!
Dom

Reactie van 2GETMASS.to
Bonjour DOM0585,

Nous vous remercions de votre considération.

Toute l’équipe est heureux de vous voir satisfait et vous remercie pour votre confiance.
Nous espérons vous revoir à très vite!

Sportief

David

2GM798453628
Duitsland
mrt 1, 2024

Geweldige service

Snelle verzending
Goede prijs
Goede communicatie
En zeer goed product

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo David,

Bedankt voor het delen en voor uw vertrouwen.
Uw tevredenheid is ons motto.
Een fijne cyclus en we kijken ernaar uit je weer te zien.

Eerlijk

キング・マスター

Japan
29 februari 2024

無理な締め切り。

10 resultaten.
ドラゴンの小包

Reactie van 2GETMASS.to
こんにちは、キングマスター、

私たちは、この異常な遅延があなたを心配させることを理解しこの後退を謝罪したいと思います。
安心ください。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。 '
Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
お荷物が届きましたら、この状況をお気になさらないようお願い申し上げます。

敬具

Elloco

2GM980747411
België
28 februari 2024

Eerste farmaceutische bestelling

Bestel dianabol,deca
en Susta primepharma arriveerden snel in perfecte staat. besteld op 19/02, ontvangen op 27/02, ik had klantenservice nodig met betrekking tot mijn pakket, responsief.
Ik kan niet wachten om ze te starten om te zien of ze op hetzelfde niveau zitten, want de prijs, levering en service zijn gewoon geweldig

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo Elloco,
Het hele team is blij om u tevreden te zien. Hartelijk dank voor uw vertrouwen.
Wij wensen u een hele goede cyclus en hopen dat u snel de gewenste resultaten behaalt.

Sportief

Vasco Pinto

Nr. 2GM265958284
Frankrijk
22 februari 2024

Erg tevreden.

Ik zal mijn ervaring vertellen.
Het product van het merk T-lebs is van zeer hoge kwaliteit.
Ik raad ten zeerste aan!

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo Vasco Pinto,

We zijn blij om te weten dat de bestelde producten u tevreden hebben gesteld en wensen u een zeer goede cyclus.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Met vriendelijke groeten

JAN

2GM2671461056
Spanje
21 februari 2024

Snelle bezorging

Maar het is erg snel, het is het pedaal en ik hoop op minder tijd.
De verpakking is goed gecamoufleerd en het product mag pas worden verwijderd als het is verwijderd.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo JAN,
Bedankt voor het delen. We waren blij met onze tevredenheid.
Het hele team vertrouwt je en hoopt snel vooruitgang te boeken.
poging

Jeremy

2GM168005726
Frankrijk
20 februari 2024

Super betrouwbaar

Zeer betrouwbare site, zoals gewoonlijk.
Ik bestel al jaren en ben nog nooit teleurgesteld.
Zeer ruime keuze aan merken, snelle, efficiënte after-sales service en snelle levertijden.
Ik raad het zonder enige aarzeling aan.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo Jeremy,

Het hele team is blij om van u te lezen. Bedankt voor het vertrouwen in deze aankoop.
Wij hopen u snel weer te zien.
Het gaat goed!

Sportief

Lito-therapie

2GM2979126796
Frans
18 februari 2024

Tevreden

Goede klantenservice!
Zeer goede kwaliteit producten

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo Lito-therapie,
Bedankt voor het delen.
Wij zijn blij om te horen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen. Fijne cyclus en tot snel.

Uitstekende dag

Alan

2GM505797008
Frankrijk
17 februari 2024

Satijn

Gemakkelijke site, in het Frans, snelle ontvangst en zeer bevredigende after-sales service

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo Alain,

Wij horen graag van u en danken u voor het gestelde vertrouwen.
Ons team staat tot uw beschikking voor eventuele vragen.

Sportief

Immanuël

2gm218327414
Luxemburg
15 februari 2024

Uitstekend, top, altijd aanwezig

Ik heb niets anders te zeggen dan mijn volledige tevredenheid over het bedrijf 2getmass dat zoals altijd aan al mijn verwachtingen voldoet, snelheid, kwaliteit, efficiëntie... dank aan het hele 2getmass-team. Ik zal niet nalaten bij U terug te komen

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo Emmanuel,

Het is een genoegen om je te lezen. Bedankt voor uw aandacht en vertrouwen. Zoals altijd is uw tevredenheid onze prioriteit!
Tot snel!

Sportief

Gorki

2GM476276681
België
12 februari 2024

Uniek en leuk

Ik hou van de service, heel vriendelijk en responsief. Ik heb geen klachten over de producten. Blijf voor ons zoals je bent.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo

Wij nemen nota van uw beoordeling over ons en zijn daar zeer blij mee. We proberen onszelf echter te overtreffen om u tevreden te stellen en we hopen dat u ook bij uw volgende aankopen op de site tevreden zult blijven.

Sportief

Team 2Getmassa

Khan

2GM3752699806
Korea
9 februari 2024

Helemaal blij

De levering werd altijd uitgesteld, dus ik dacht dat de bestelling misschien verloren was gegaan. Gelukkig komt het aan en zijn de producten echt geweldig.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo

Wij zijn blij om te horen dat het uiteindelijk goed is gegaan en dat u onze producten heeft kunnen testen. Weet dat wij tot uw beschikking staan indien nodig (tips, adviezen…)
Tot slot hopen wij u in de toekomst weer te zien.

Hartelijke groeten

Team 2Getmassa

El nino

2GM1288975095
Zwitserland
8 februari 2024

Zeer goede mensen

Met hele goede producten en veel aandacht.
Je bent de beste!

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
Aarzel niet als u iets nodig heeft, laat het ons gewoon weten.

Eerlijk

Team 2Getmassa

Vriend

2GM1744396596
Spanje
7 februari 2024

Quiero dat ik het diner heb ontdekt.

De nunca-pedido llega heeft 2 jonge jongens achter zich gelaten.
Dat vertrouwen kun je niet in ustedes creëren.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo,

We moeten het incident kennen om het probleem op te lossen en we moeten samenwerken. Neem alstublieft opnieuw contact met ons op met de klantenservice en faciliteer de gevraagde gegevens. Wij hopen ervoor te zorgen dat u deze snel ontvangt.
Bedankt voor uw begrip.

poging

Team 2Getmassa

De ex

2GM1237128225
Australië
6 februari 2024

Extra site

Extra service, extra bezorging, extra anavar
Extra 2GetMass!!!

Reactie van 2GETMASS.to
Hoi,

We zijn blij dat u volop geniet van uw ervaring bij ons en hopen dat dit in de toekomst zo zal blijven.
Moge u extra resultaten behalen met 2GetMass.

Eerlijk

Team 2Getmassa

Torres

2GM3558803834
Spanje
5 februari 2024

Todavía zonder seguimiento-nummer

Er is veel tijd voor esperando, maar hij heeft geen antwoord. Creo dat ik groot ben geworden.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo

Houd er rekening mee dat u bij het opmaken van uw pedido geen rekening hoeft te houden met het aantal instructies en het rendement. U kunt echter stil zijn, het verlangen is aanstaande en u ontvangt de informatie vóór de dag.

Bedankt voor uw begrip en voor uw gemoedsrust.
Hartelijke groeten

Team 2Getmassa

Julius

2GM2280343618
Luxemburg
2 februari 2024

Een service zoals we deze tegenwoordig niet meer zien

Dag
Ik had wat moeite om feedback te krijgen van de klantenondersteuning. De respons was daarentegen geweldig. Ik moet gewoon bestellen en kijken of de producten van goede kwaliteit zijn, aangezien het mijn eerste keer is op 2GetMass

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo,

Wij kunnen u niet genoeg bedanken voor deze lof. Wij verzekeren u dat wij alleen kwaliteitsproducten aanbieden en wij hopen dat u ons hiervan een goede getuigenis zult geven.

Tot snel

Het 2Getmass-team

Lionel

2GM1761775939
Zwitsers
1 februari 2024

Redelijk goede site

Ik vond de site vriendelijk, de service is uitstekend, maar ik heb een minpuntje gesteld voor de bezorging: ik moest ophalen op het postkantoor.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over uw site en onze diensten. Wij verzekeren u dat dit incident zich niet snel opnieuw zal voordoen. En het is met genoegen dat we je graag snel weer zien op 2GetMass.

Sportief

Het 2Getmass-team

klei

2GM3437636169
31 januari 2024

Mi dispiace ma non lo consiglierei

Sono deluso dal lo lo del service. Nee, je hebt geen communicatie en een buurman heeft het gedaan omdat hij mij dat toestaat. Totale schande

Reactie van 2GETMASS.to
Zalf

Er bestaat echter geen verwarring over de gegevens op uw bestelling, deze zijn altijd beschikbaar in uw klantengedeelte en u kunt uw e-mail ook ontvangen vanaf uw e-mailadres.
Hoe dan ook, dit auguriamo che ci dia un'altra possibilità in de toekomst.

Met vriendelijke groeten

Team 2Getmassa

Bob M

2GM2053727441
Frankrijk
30 januari 2024

Superblij!

Ik vond het heel leuk om bij jullie te bestellen. Uw motto zou moeten zijn: 2GetMass, ten dienste van uw welzijn.

Reactie van 2GETMASS.to
Hallo

We zijn blij dat je ten volle hebt kunnen genieten van je ervaring op 2GetMass.
Uiteraard streven wij naar uw tevredenheid en welzijn.
Ik kijk ernaar uit je binnenkort weer te zien op 2GetMass

Sportief

Het 2Getmass-team

U bent klant en wilt een review achterlaten?